Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Aliens, Trolls & Dragons Türkçe yama

10.07.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Aliens, Trolls & Dragons. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Aliens, Trolls & Dragons (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
Aliens, Trolls & Dragons, People Can Flyın (Epic Games Polonya) eski çalışanı Jakub Kisiel ve Bulletstorm, Gears of War: Judgment, Infinity Blade gibi projelerde çalışan CD Projekt Red tarafından kurulan Polonyalı Kubold stüdyosunun ilk projesidir.

İndirme sayısı:
9034
Yayın yılı:
2023





Aliens, Trolls & Dragons oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Aliens, Trolls & Dragons dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Aliens, Trolls & Dragons klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Aliens, Trolls & Dragons ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Aliens, Trolls & Dragons oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Aliens, Trolls & Dragons içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ölümcül Alien™ avını avlarken en iyi Predator™ ol. 20th Century Foxun Aralık 2007de vizyona giren ikinci gişe rekorları kıran filmine dayanan Aliens vs.
Aliens vs. Predator Classic 2000, Aliens vs. Predator Goldun 2000 tarihli eski sürümünün biraz yenilenmiş bir versiyonudur.
Aliens vs Predator for PC, X360 ve PS3, Marines, Aliens ve Predators arasındaki karşılaşmalara odaklanan bir FPS oyunudur.
"Aliens: Colonial Marines", Alien evreninde geçen kooperatif modlu bir FPSdir.
Trolls arasında hayatta kalma temalı birinci şahıs macera aksiyon oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle