Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Aliens: Colonial Marines Türkçe yama

26.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Aliens: Colonial Marines. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MP2K, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Aliens: Colonial Marines (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
"Aliens: Colonial Marines", Alien evreninde geçen kooperatif modlu bir FPSdir. Oyun, “Brothers in Arms” veya “Borderlands” oyunlarının yaratıcısı Gearbox Software tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10925
Yayın yılı:
2023





Aliens: Colonial Marines oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Aliens: Colonial Marines dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Aliens: Colonial Marines klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Aliens: Colonial Marines ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Aliens: Colonial Marines oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Aliens: Colonial Marines içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Darkflow Software tarafından Gaijin Entertainment ile işbirliği içinde geliştirildi – Xenos vs Marines, çevrimiçi bir FPS oyunudur.
Aliens vs Predator for PC, X360 ve PS3, Marines, Aliens ve Predators arasındaki karşılaşmalara odaklanan bir FPS oyunudur.
Project 1v1, Borderlands, Brothers in Arms ve çok daha tartışmalı Duke Nukem Forever, Aliens: Colonial Marines ve Battleborn gibi oyunların yaratıcıları Gearbox tarafından geliştirilen bir bilim
Aliens Versus Predator: Extinctionda oyuncuların gezegene hükmetmek için bir yarışta düşmanı alt etme konusunda yetenekli olmaları gerekir.
Yorumlar
Yorum ekle