Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Aliens vs Predator Classic 2000 Türkçe yama

20.12.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Aliens vs Predator Classic 2000. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir BACKLASH.

Oyun için türkçe yama metni Aliens vs Predator Classic 2000 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
Aliens vs. Predator Classic 2000, Aliens vs. Predator Goldun 2000 tarihli eski sürümünün biraz yenilenmiş bir versiyonudur. Çalışma, diğerlerinin yanı sıra, Aliens vs Predatorın yeni baskısının galasından önce Steam platformunda yayınlandı.

İndirme sayısı:
9579
Yayın yılı:
2010





Aliens vs Predator Classic 2000 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Aliens vs Predator Classic 2000 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Aliens vs Predator Classic 2000 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Aliens vs Predator Classic 2000 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Aliens vs Predator Classic 2000 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Aliens vs Predator Classic 2000 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ölümcül Alien™ avını avlarken en iyi Predator™ ol. 20th Century Foxun Aralık 2007de vizyona giren ikinci gişe rekorları kıran filmine dayanan Aliens vs.
Aliens vs Predator for PC, X360 ve PS3, Marines, Aliens ve Predators arasındaki karşılaşmalara odaklanan bir FPS oyunudur.
Aliens Versus Predator: Extinctionda oyuncuların gezegene hükmetmek için bir yarışta düşmanı alt etme konusunda yetenekli olmaları gerekir.
"Aliens: Colonial Marines", Alien evreninde geçen kooperatif modlu bir FPSdir.
Eser LV1201 Gezegenindeki rutin bir avda, yalnız bir Predator, vahşi Uzaylıları uzak tutma ve efsaneye göre zihinlerini bile kontrol etme gücüne sahip gizemli bir Eser bulur.
Yorumlar
Yorum ekle