Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Aliens vs Predator: Requiem Türkçe yama

02.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Aliens vs Predator: Requiem. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama s0m.

Oyun için türkçe yama metni Aliens vs Predator: Requiem (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
Ölümcül Alien™ avını avlarken en iyi Predator™ ol. 20th Century Foxun Aralık 2007de vizyona giren ikinci gişe rekorları kıran filmine dayanan Aliens vs.

İndirme sayısı:
8914
Yayın yılı:
2007





Aliens vs Predator: Requiem oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Aliens vs Predator: Requiem dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Aliens vs Predator: Requiem klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Aliens vs Predator: Requiem ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Aliens vs Predator: Requiem oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Aliens vs Predator: Requiem içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aliens vs. Predator Classic 2000, Aliens vs. Predator Goldun 2000 tarihli eski sürümünün biraz yenilenmiş bir versiyonudur.
Aliens vs Predator for PC, X360 ve PS3, Marines, Aliens ve Predators arasındaki karşılaşmalara odaklanan bir FPS oyunudur.
Aliens Versus Predator: Extinctionda oyuncuların gezegene hükmetmek için bir yarışta düşmanı alt etme konusunda yetenekli olmaları gerekir.
Tanınmış bir aksiyon filminin planına dayanan bir sonraki çatışma.
Eser LV1201 Gezegenindeki rutin bir avda, yalnız bir Predator, vahşi Uzaylıları uzak tutma ve efsaneye göre zihinlerini bile kontrol etme gücüne sahip gizemli bir Eser bulur.
Yorumlar
Yorum ekle