Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Among the Trolls Türkçe yama

28.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Among the Trolls! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama LEGEND.

Oyun için türkçe yama metni Among the Trolls (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Trolls arasında hayatta kalma temalı birinci şahıs macera aksiyon oyunu. The Elder Scrolls V: Skyrim, Vampire: The Masquerade Bloodlines ve Fallout 4ün eski geliştiricilerini içeren bir Fin stüdyosu olan Forbiddenın ilk oyunudur ve Unity Engineden sorumlu programcılardan biri olan Veli Kokkonen tarafından yönetilmektedir.

İndirme sayısı:
10645
Yayın yılı:
2023





Among the Trolls oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Among the Trolls dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Among the Trolls klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Among the Trolls ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Among the Trolls oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Among the Trolls içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Elder Scrolls V: Skyrim – Hearthfire, Bethesda Softworksün PC, X360 ve PS3 için hazırladığı muhteşem RPG serisinin beşinci bölümü için Dawnguarddan sonra ikinci DLCdir.
Vampire The Masquerade: Bloodlines for PC, bir vampir topluluğunun hikayesini anlatan bir aksiyon-RPGdir.
Dragonborn, 2011in ödüllü ve en popüler rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Skyrimin PC, PS3 ve X360 için yayınlanan üçüncü DLCsidir.
PC, iOS ve AND için The Elder Scrolls: Heroes of Skyrim, Bethesda Softworksün The Elder Scrolls: Legends kart oyununun bir genişletmesidir.
Aliens, Trolls & Dragons, People Can Flyın (Epic Games Polonya) eski çalışanı Jakub Kisiel ve Bulletstorm, Gears of War: Judgment, Infinity Blade gibi projelerde çalışan CD Projekt Red tarafından
Yorumlar
Yorum ekle