Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Micro Madness Türkçe yama

15.10.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Micro Madness. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Micro Madness (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
Micro Madness herkes için bir yarış oyunudur. Otuz minyatür arabadan birini seçip evin etrafında gezintiye çıkabilirsiniz. Yarıştığınız parkurların tümü, bahçe, çatı katı veya banyo gibi ortalama, günlük yerlerde belirlenir.

İndirme sayısı:
8300
Yayın yılı:
2007





Micro Madness oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Micro Madness dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Micro Madness klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Micro Madness ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Micro Madness oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Micro Madness içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Micro Machines 2: Turbo Tournament, günlük kullanımın iyi bilinen yerlerinde bulunan rotalarda minyatür arabalarla yarıştığımız çılgın bir arcade oyununun devamı.
Racing Madness, Microsoftun Madness adlı iyi bilinen üç ralli oyununun bir derlemesidir.
Micro Commandos, Economic War, Stardom: Your Quest for Fame veya Airline Tycoon Evolution gibi yapımlarla tanınan Monte Cristonun eğlenceli bir gerçek zamanlı stratejisidir.
Minyatür kargaşayı maksimum çok oyunculu yarışla birleştiren Micro Machines v4, patlayıcı silah güçlendirmeleriyle tamamlanan en hızlı ölçekli minyatürlerde nakavt, çılgın bir yarış sunuyor.
Sonraki sürümleri olan Micro Machines serisi, yalnızca küçük bir açıdan değişir ve esas olarak görsel-işitsel yönlerdir.
Yorumlar
Yorum ekle