Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Racing Madness Türkçe yama

04.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Racing Madness. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Racing Madness (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
Racing Madness, Microsoftun Madness adlı iyi bilinen üç ralli oyununun bir derlemesidir. Pakette Motocross Madness, Midtown Madness ve Monster Truck Madness 2 bulunur ralli türleri.

İndirme sayısı:
8239
Yayın yılı:
1999





Racing Madness oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Racing Madness dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Racing Madness klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Racing Madness ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Racing Madness oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Racing Madness içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Alice: Madness Returns PC, PS3 ve X360 için 2000 yılında piyasaya sürülen bir TPP aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
Midtown Madness 2, ilk bölümde haklı olarak büyük popülerlik kazanmış olan evrimsel bir gelişmedir.
Tek ralli, yarışma veya çok aşamalı şampiyona seçenekleri arasında seçim yapabileceğiniz motokros sporunun gerçekçi simülasyonu.
Jewel Link Chronicles: Mountains of Madness, Nintendo DS kullanıcıları için Mystery Stories: Mountains of Madness PC macerasının dönüştürülmesidir.
Dört farklı canavar kamyonla (Executioner, Firestone Wilderness, Snake Bite ve Stinger), aşağı ve kirli Farm Road 29 (bir pist) boyunca lastikleri yak ve tamponları parçala.
Yorumlar
Yorum ekle