Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Midtown Madness 2 Türkçe yama

20.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Midtown Madness 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Midtown Madness 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
Midtown Madness 2, ilk bölümde haklı olarak büyük popülerlik kazanmış olan evrimsel bir gelişmedir. Hala şehrin kalabalık sokaklarında yarışıyoruz ve sürücü becerilerinin ötesindeki başarının temeli, genellikle pek yasal olmayan en iyi kısayolu bulmaktır.

İndirme sayısı:
9847
Yayın yılı:
2000





Midtown Madness 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Midtown Madness 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Midtown Madness 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Midtown Madness 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Midtown Madness 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Midtown Madness 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Alice: Madness Returns PC, PS3 ve X360 için 2000 yılında piyasaya sürülen bir TPP aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
Racing Madness, Microsoftun Madness adlı iyi bilinen üç ralli oyununun bir derlemesidir.
GTA, Midtown Madness veya Driver gibi popüler oyunlara atıfta bulunan dinamik bir yarış oyunu.
Jewel Link Chronicles: Mountains of Madness, Nintendo DS kullanıcıları için Mystery Stories: Mountains of Madness PC macerasının dönüştürülmesidir.
Her birimiz bazen yol korsanı oynamak istemiyor muyuz? Kırmızı ışıklar, tek yönlü trafik veya yaya geçitleri ne olursa olsun, gaz pedalına sonuna kadar basıldığında şehrin sokaklarında toplanmamızı
Yorumlar
Yorum ekle