Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monster Truck Madness 2 Türkçe yama

02.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Monster Truck Madness 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Black_X.

Oyun için türkçe yama metni Monster Truck Madness 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Dört farklı canavar kamyonla (Executioner, Firestone Wilderness, Snake Bite ve Stinger), aşağı ve kirli Farm Road 29 (bir pist) boyunca lastikleri yak ve tamponları parçala.

İndirme sayısı:
8867
Yayın yılı:
1998





Monster Truck Madness 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monster Truck Madness 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monster Truck Madness 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monster Truck Madness 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monster Truck Madness 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monster Truck Madness 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dört arkadaş, ebeveynleri yokken bir parti için bir araya gelirler, ancak biri ya da bir şey partiyi bozmak üzeredir.
Oyuncunun canavar kamyonlardan birinin direksiyonuna oturduğu düşük bütçeli bir yarışa tipik bir örnek, yani dev tekerlekli araçlar.
Racing Madness, Microsoftun Madness adlı iyi bilinen üç ralli oyununun bir derlemesidir.
Monster Truck Championship, canavar kamyonların yani rekabetçi sürüş için tasarlanmış dev arazi araçlarının direksiyonuna oturduğumuz ve çeşitli yarışmalara katıldığımız bir yarış oyunudur.
Jewel Link Chronicles: Mountains of Madness, Nintendo DS kullanıcıları için Mystery Stories: Mountains of Madness PC macerasının dönüştürülmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle