Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monster Truck Championship Türkçe yama

21.01.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Monster Truck Championship. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Monster Truck Championship (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
Monster Truck Championship, canavar kamyonların yani rekabetçi sürüş için tasarlanmış dev arazi araçlarının direksiyonuna oturduğumuz ve çeşitli yarışmalara katıldığımız bir yarış oyunudur.

İndirme sayısı:
8791
Yayın yılı:
2020





Monster Truck Championship oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monster Truck Championship dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monster Truck Championship klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monster Truck Championship ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monster Truck Championship oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monster Truck Championship içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oyuncunun canavar kamyonlardan birinin direksiyonuna oturduğu düşük bütçeli bir yarışa tipik bir örnek, yani dev tekerlekli araçlar.
FIA European Truck Racing Championship, oyuncuların harika kamyonlar sürdüğü bir yarış oyunudur.
Monster Energy Supercross: The Official Videgame, MotoGP, RIDE, MXGP veya WRC: FIA World Rally Championship gibi serilerden sorumlu bir stüdyo olan Milestone tarafından geliştirilen bir motosiklet
Monster Energy Supercross 5, bir motosiklet yarış oyunudur. Serinin önceki bölümlerinin yanı sıra MotoGP, RIDE, MXGP ve WRC: FIA World Rally Championship gibi serileri yaratan Milestone stüdyosu
Dört farklı canavar kamyonla (Executioner, Firestone Wilderness, Snake Bite ve Stinger), aşağı ve kirli Farm Road 29 (bir pist) boyunca lastikleri yak ve tamponları parçala.
Yorumlar
Yorum ekle