Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monster Truck Rumble Türkçe yama

26.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Monster Truck Rumble. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama LUCiD.

Oyun için türkçe yama metni Monster Truck Rumble (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
Oyuncunun canavar kamyonlardan birinin direksiyonuna oturduğu düşük bütçeli bir yarışa tipik bir örnek, yani dev tekerlekli araçlar. Bunun, karmaşık olmayan oyuna özel önem verilen tam teşekküllü bir el becerisi oyunu olduğunu belirtmekte fayda var.

İndirme sayısı:
10504
Yayın yılı:
2001





Monster Truck Rumble oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monster Truck Rumble dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monster Truck Rumble klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monster Truck Rumble ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monster Truck Rumble oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monster Truck Rumble içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Herhangi bir platformdaki ilk ve tek tamamen kadınlardan oluşan güreş oyunu Rumble Roses ile eğlenin.
Pokemon Rumble U, ilk bölümü Wiide 2009da, ikinci bölümü ise 3DS konsolunda yayınlanan Pokemon Rumble serisinin bir sonraki bölümüdür.
Monster Truck Championship, canavar kamyonların yani rekabetçi sürüş için tasarlanmış dev arazi araçlarının direksiyonuna oturduğumuz ve çeşitli yarışmalara katıldığımız bir yarış oyunudur.
Dört farklı canavar kamyonla (Executioner, Firestone Wilderness, Snake Bite ve Stinger), aşağı ve kirli Farm Road 29 (bir pist) boyunca lastikleri yak ve tamponları parçala.
Pokemon Rumble World, Pokemon Rumble serisine ait ünlü RPG Pokemon oyunları serisinin bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle