Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 5 Türkçe yama

16.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Monster Energy Supercross: The Official Videogame 5. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UnderPL, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Monster Energy Supercross: The Official Videogame 5 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: UnderPL
Oyun açıklaması:
Monster Energy Supercross 5, bir motosiklet yarış oyunudur. Serinin önceki bölümlerinin yanı sıra MotoGP, RIDE, MXGP ve WRC: FIA World Rally Championship gibi serileri yaratan Milestone stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8606
Yayın yılı:
2022





Monster Energy Supercross: The Official Videogame 5 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monster Energy Supercross: The Official Videogame 5 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monster Energy Supercross: The Official Videogame 5 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monster Energy Supercross: The Official Videogame 5 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monster Energy Supercross: The Official Videogame 5 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monster Energy Supercross: The Official Videogame 5 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monster Energy Supercross: The Official Videogame 2, motosiklet yarışlarına odaklanan 2017 yarış oyununun devamı niteliğindedir.
Monster Energy Supercross: The Official Videgame, MotoGP, RIDE, MXGP veya WRC: FIA World Rally Championship gibi serilerden sorumlu bir stüdyo olan Milestone tarafından geliştirilen bir motosiklet
Monster Energy Supercross: The Official Videogame 4, supercrossa adanmış yarış oyunları serisinin dördüncü bölümüdür;
Monster Energy Supercross: Resmi Video oyunu 6, 2018de başlatılan bu tür projeleri yaratmada uzmanlaşmış İtalyan stüdyo kilometre taşının Lisans, Monster Energy, Canavar Enerjisini oluşturma
MXGP 2: PC, XONE ve PS4 için Resmi Motokros Video Oyunu, en etkileyici motor sporlarından biri olan motokrosa adanmış bir yarış oyununun 2014te piyasaya sürülmesinin devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle