Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monster Madness: Battle For Suburbia Türkçe yama

27.08.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Monster Madness: Battle For Suburbia. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir HYBRiD.

Oyun için türkçe yama metni Monster Madness: Battle For Suburbia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Dört arkadaş, ebeveynleri yokken bir parti için bir araya gelirler, ancak biri ya da bir şey partiyi bozmak üzeredir. Dört oyunculu yakın dövüş aksiyonunda, bu yukarıdan aşağıya aksiyon/ateş oyununda canavar istilasına karşı savaşacaksınız.

İndirme sayısı:
9403
Yayın yılı:
2007





Monster Madness: Battle For Suburbia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monster Madness: Battle For Suburbia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monster Madness: Battle For Suburbia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monster Madness: Battle For Suburbia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monster Madness: Battle For Suburbia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monster Madness: Battle For Suburbia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Alice: Madness Returns PC, PS3 ve X360 için 2000 yılında piyasaya sürülen bir TPP aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
Racing Madness, Microsoftun Madness adlı iyi bilinen üç ralli oyununun bir derlemesidir.
Monster Rancher Battle Card: Episode II, Monster Rancher serisinin bir yan ürünü ve Game Boy Colorda ortaya çıkan kart oyununun devamıdır.
Midtown Madness 2, ilk bölümde haklı olarak büyük popülerlik kazanmış olan evrimsel bir gelişmedir.
Dört farklı canavar kamyonla (Executioner, Firestone Wilderness, Snake Bite ve Stinger), aşağı ve kirli Farm Road 29 (bir pist) boyunca lastikleri yak ve tamponları parçala.
Yorumlar
Yorum ekle