Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alice: Madness Returns Türkçe yama

11.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Alice: Madness Returns. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ORiON.

Oyun için türkçe yama metni Alice: Madness Returns (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: ORiON
Oyun açıklaması:
Alice: Madness Returns PC, PS3 ve X360 için 2000 yılında piyasaya sürülen bir TPP aksiyon oyununun devamı niteliğindedir. İlk taksit, Rogue Entertainment (Strife ve Quake II: Ground Zero gibi oyunlarla da bilinir) tarafından yaratılmıştır.

İndirme sayısı:
8743
Yayın yılı:
2011





Alice: Madness Returns oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alice: Madness Returns dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alice: Madness Returns klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alice: Madness Returns ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alice: Madness Returns oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alice: Madness Returns içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hell Invaders bir koleksiyoncu kart oyunudur. Yapım, Spicy Horse stüdyosu tarafından Alice: Madness Returns, Akaneiro: Demon Hunters veya Crazy Fairies gibi başlıklarla geliştirildi.
Racing Madness, Microsoftun Madness adlı iyi bilinen üç ralli oyununun bir derlemesidir.
Metroid: Samus Returns for 3DS, orijinal olarak 1991de Game Boyda piyasaya sürülen Metroid II: Samus Returnsün yeniden düzenlenmiş ve baştan sona yenilenmiş bir sürümüdür.
Alice: Rüyaların peşinde, yalnızca yetişkin oyunculara adanmış erotik bir pozisyon.
Oz Adventures, Lyman Frank Baumun The Wizard of Oz adlı romanından bilinen topraklarda geçen bir anlatı macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle