Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alice Türkçe yama

26.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Alice. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: dEViATED, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Alice (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: dEViATED
Oyun açıklaması:
Alice: Rüyaların peşinde, yalnızca yetişkin oyunculara adanmış erotik bir pozisyon. Bu unvan, öğrencilerin kaygısız ve biraz çılgın yaşamının yerine geçer, bu nedenle günlük yaşamın tüm sorumluluklarından mükemmel bir şekilde ayrılabilir.

İndirme sayısı:
8450
Yayın yılı:
2005





Alice oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alice dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alice klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alice ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alice oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alice içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Alice küçük bir kızken kabuslar görürdü. "Ne olmuş?" Her çocuk gecenin bir yarısında ağlayarak uyanır diyebilirsiniz.
Alice: Madness Returns PC, PS3 ve X360 için 2000 yılında piyasaya sürülen bir TPP aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
Catie in MeowmeowLand, türün klasiklerinden (Amanita Design stüdyosunun çalışmaları tarafından yönetilen) ve Alice Harikalar Diyarında romanından ilham alan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Alice Harikalar Diyarında, Fransız stüdyosu Lascauxun tüm ürünleri gibi, renkli süslemeler ve özel efektlerle muhteşem grafiklerle karakterize edilen ve multimedya teknolojisinin olanaklarından tam
Oz Adventures, Lyman Frank Baumun The Wizard of Oz adlı romanından bilinen topraklarda geçen bir anlatı macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle