Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dreamkiller Türkçe yama

21.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Dreamkiller! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AGAiN, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Dreamkiller (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Alice küçük bir kızken kabuslar görürdü. "Ne olmuş?" Her çocuk gecenin bir yarısında ağlayarak uyanır diyebilirsiniz. Ancak Alicee eziyet eden kabuslar sadece kendisinin değil, arkadaşlarının da kötü rüyalarıydı!

İndirme sayısı:
9521
Yayın yılı:
2009





Dreamkiller oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dreamkiller dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dreamkiller klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dreamkiller ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dreamkiller oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dreamkiller içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Bus, sadece şehir içi otobüs şoförü rolünü oynamamıza değil, aynı zamanda kendi filomuzun başı olmamıza da izin veren gelişmiş bir simülasyon oyunudur.
Gölge hafıza kaybıyla uyanır ve gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için mücadele ederken karanlık bir geçmiş tarafından eziyet edilir.
Sudden Strike, tüm karmaşıklığı ve gerçekçiliğiyle sadece bir RTS oyunu değil, daha çok bir taktik savaş simülasyonu olarak görülmelidir.
PCde İsteksizler İçin Bir Yer, AlPixel Gamesin eseridir. Bu, geliştiricinin çeşitli küçük oyunlar ürettiği ilk projeleri değil.
Alice: Rüyaların peşinde, yalnızca yetişkin oyunculara adanmış erotik bir pozisyon.
Yorumlar
Yorum ekle