Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sudden Strike Türkçe yama

19.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Sudden Strike. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: nGen, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Sudden Strike (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Sudden Strike, tüm karmaşıklığı ve gerçekçiliğiyle sadece bir RTS oyunu değil, daha çok bir taktik savaş simülasyonu olarak görülmelidir.

İndirme sayısı:
9142
Yayın yılı:
2000





Sudden Strike oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sudden Strike dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sudden Strike klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sudden Strike ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sudden Strike oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sudden Strike içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sudden Strike 3: Arms for Victory, II. Dünya Savaşı döneminde geçen popüler serinin bir başka bölümüdür.
İkinci Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen, iyi bilinen gerçek zamanlı strateji Sudden Strikea ek olarak, Sudden Strike Foreverın resmi olmayan uzantısı.
Sudden Strike Forever, bir dizi iyileştirmeyle (ör. oyun arayüzündeki değişiklikler) temel oyunun yeteneklerini genişleten bir eklentidir.
Sudden Strike: The Last Standde evlere pusu kurma, çıkarma partileri, keşif, piyadelerin tanklarda taşınması ve daha birçok yeni yetenek var.
Devam eden gerçek zamanlı strateji Sudden Strike. Ani Saldırı 2, İkinci Dünya Savaşı sırasında hala gerçekleşiyor, ancak bu sefer hem Avrupada (Almanyaya karşı Müttefikler) hem de Pasifik ve Asyada
Yorumlar
Yorum ekle