Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sudden Strike: The Last Stand Türkçe yama

07.04.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Sudden Strike: The Last Stand. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama RiTUEL.

Oyun için türkçe yama metni Sudden Strike: The Last Stand (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: RiTUEL
Oyun açıklaması:
Sudden Strike: The Last Standde evlere pusu kurma, çıkarma partileri, keşif, piyadelerin tanklarda taşınması ve daha birçok yeni yetenek var. Sudden Strike: Last Stand kullanıcı arayüzü, oyuncunun üniteleri kontrol etmesini ve oyundaki taktiklerini gerçekleştirmesini kolaylaştırmak için elden geçirildi.

İndirme sayısı:
9753
Yayın yılı:
2009





Sudden Strike: The Last Stand oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sudden Strike: The Last Stand dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sudden Strike: The Last Stand klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sudden Strike: The Last Stand ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sudden Strike: The Last Stand oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sudden Strike: The Last Stand içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sudden Strike 3: Arms for Victory, II. Dünya Savaşı döneminde geçen popüler serinin bir başka bölümüdür.
Sudden Strike Forever, bir dizi iyileştirmeyle (ör. oyun arayüzündeki değişiklikler) temel oyunun yeteneklerini genişleten bir eklentidir.
Total War II, Alman şirketi INtex Publishing GmbH tarafından Sudden Strike serisine yapılan ikinci resmi olmayan eklemedir.
Sudden Strike, tüm karmaşıklığı ve gerçekçiliğiyle sadece bir RTS oyunu değil, daha çok bir taktik savaş simülasyonu olarak görülmelidir.
Devam eden gerçek zamanlı strateji Sudden Strike. Ani Saldırı 2, İkinci Dünya Savaşı sırasında hala gerçekleşiyor, ancak bu sefer hem Avrupada (Almanyaya karşı Müttefikler) hem de Pasifik ve Asyada
Yorumlar
Yorum ekle