Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Bus Türkçe yama

12.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz The Bus! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Black_X, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Bus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
The Bus, sadece şehir içi otobüs şoförü rolünü oynamamıza değil, aynı zamanda kendi filomuzun başı olmamıza da izin veren gelişmiş bir simülasyon oyunudur.

İndirme sayısı:
10979
Yayın yılı:
2023





The Bus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Bus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Bus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Bus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Bus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Bus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bus Simulator, oyuncuların bir şehir içi otobüs şoförü rolünü üstlenmelerini sağlayan bir simülatördür.
Riding Stables 3D, ağ dağıtımının bir parçası olarak mevcut olan, kendi bineğinizi yaratmanıza ve onunla ilgilenmenize ve aynı zamanda kariyerini yapan genç bir süvari rolünü üstlenmenize izin veren
Defiance, binlerce oyuncunun aynı anda bir Amerikan SyFy istasyonunda gösterilen bir TV şovunda ortaya çıkan bir hikayeye katılmasına izin veren çevrimiçi bir MMO nişancı oyunudur.
Dragladede sadece ne kadar sert vurduğunuz veya hızlı hareket ettiğinizle ilgili değil, aynı zamanda ne kadar iyi yiv yapabildiğinizle de ilgilidir.
Mon Bazou, sokak yarışlarına katıldığımız, aynı zamanda hayatımızı ve arabamızı ayarladığımız alışılmadık bir simülatör ve yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle