Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Riding Stables 3D Türkçe yama

04.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Riding Stables 3D. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Black_X.

Oyun için türkçe yama metni Riding Stables 3D (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Riding Stables 3D, ağ dağıtımının bir parçası olarak mevcut olan, kendi bineğinizi yaratmanıza ve onunla ilgilenmenize ve aynı zamanda kariyerini yapan genç bir süvari rolünü üstlenmenize izin veren bir üreme oyunudur.

İndirme sayısı:
10954
Yayın yılı:
2012





Riding Stables 3D oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Riding Stables 3D dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Riding Stables 3D klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Riding Stables 3D ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Riding Stables 3D oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Riding Stables 3D içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
My Riding Stables: Life with Horses (My Riding Stables: Your Horse Breedingin PC versiyonu), oyuncuların bir damızlık çiftliği ve bir binicilik okulu yönettiği, arcade unsurlarına sahip bir macera
PC, PS2, Wii ve NDSde yayınlanan Barbie Horse Adventures: Riding Camp, baş karakterin binicilik maceralarını konu alan Activision alt serisinin üçüncü bölümü.
Kırmızı Başlıklı Kız Kırmızı Başlıklı Kız eğlenceli bir atari oyunudur.
Bir şampiyon gibi sür! Aksiyon dolu üç binicilik sınıfında yeteneklerinizi kanıtlayın: atla atlama, at terbiyesi ve askeri.
My Riding Stables, özellikle en genç oyuncular için hazırlanmış bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle