Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mon Bazou Türkçe yama

09.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Mon Bazou! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Black_X, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Mon Bazou (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Mon Bazou, sokak yarışlarına katıldığımız, aynı zamanda hayatımızı ve arabamızı ayarladığımız alışılmadık bir simülatör ve yarış oyunudur.

İndirme sayısı:
10730
Yayın yılı:
2023





Mon Bazou oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mon Bazou dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mon Bazou klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mon Bazou ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mon Bazou oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mon Bazou içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Deus Ex: The Fall, bilim, teknoloji ve insan gelişimi için altın bir çağ olan 2027de geçiyor, aynı zamanda büyük bir sosyal bölünme ve küresel komplo zamanı.
The Bus, sadece şehir içi otobüs şoförü rolünü oynamamıza değil, aynı zamanda kendi filomuzun başı olmamıza da izin veren gelişmiş bir simülasyon oyunudur.
Snowcat Simulator, kayak pistlerinde kar örtüsünü korumak için ekipman ve araçların çalıştırılmasıyla ilgili bir dizi çalışma simülasyonunun ilk bölümüdür.
Space Grunts, sıra tabanlı roguelike oyun ile arcade shooter oyununun alışılmadık bir karışımıdır.
Freaky Flyers son derece dinamik ve aynı zamanda oldukça çılgın bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle