Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space Grunts Türkçe yama

07.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Space Grunts. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: RED, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Space Grunts (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: RED
Oyun açıklaması:
Space Grunts, sıra tabanlı roguelike oyun ile arcade shooter oyununun alışılmadık bir karışımıdır. Gunslugs serisinden bilinen bir stüdyo olan Orangepixel, prodüksiyondan sorumludur.

İndirme sayısı:
9587
Yayın yılı:
2016





Space Grunts oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space Grunts dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space Grunts klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space Grunts ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space Grunts oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space Grunts içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ZEndless Space 2: Vaulters, Mayıs 2017de piyasaya sürülen 4X strateji oyununun bir genişletme paketidir – Endless Space 2.
Space Frontier, mobil pazardaki en aktif geliştirici ve yayıncılardan biri olan Ketchapp tarafından geliştirilen bir arcade oyunudur.
Space Hulk: Ascension (Space Hulk: Ascension Edition olarak da bilinir), XONE, PC ve PS4 için piyasaya sürülen sıra tabanlı bir bilim kurgu strateji oyunudur.
Space Engineers for PC, 2010 yılında kurulan, arcade shooter Miner Wars 2081in yaratıcıları olan Keen Software House adlı bir stüdyonun arka arkaya ikinci projesidir.
Oddyssey: Your Space, Your Way, tek oyunculu ve kooperatif modu için tasarlanmış bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle