Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space Hulk: Ascension Türkçe yama

27.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Space Hulk: Ascension. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AH-Team.

Oyun için türkçe yama metni Space Hulk: Ascension (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Space Hulk: Ascension (Space Hulk: Ascension Edition olarak da bilinir), XONE, PC ve PS4 için piyasaya sürülen sıra tabanlı bir bilim kurgu strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
9997
Yayın yılı:
2014





Space Hulk: Ascension oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space Hulk: Ascension dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space Hulk: Ascension klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space Hulk: Ascension ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space Hulk: Ascension oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space Hulk: Ascension içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Space Hulk, Electronic Arts programcıları tarafından yaratılan popüler masa oyunu Warhammer 40,000in bilgisayar uyarlamasıdır.
Imperial Fists, Space Hulk: Ascensionın PC sürümü için ilk DLCdir - Full Control tarafından Warhammer 40K evreninde geçen popüler Space Hulk tahta oyununu bir video oyunu ortamına dönüştürme girişimi
En çok satan masa oyununa dayanan ve Warhammer 40,000 evreninde geçen Space Hulk, PC, Mac ve iOS arasında tek oyunculu ve çok oyunculu platformlar arası oyun için klasik klostrofobik masa oyunu
Space Hulk: Tactics, Blood Bowl ve Styx gibi diziler yaratmasıyla tanınan French Cyanide Studio tarafından geliştirilen başka bir oyundur.
Dark Angels, Full Control tarafından Warhammer 40K evreninde geçen popüler Space Hulk tahta oyununu bir video oyunu ortamına dönüştürme girişimi olarak oluşturulan 2014ün sıra tabanlı bilim kurgu
Yorumlar
Yorum ekle