Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Oddyssey: Your Space, Your Way Türkçe yama

14.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Oddyssey: Your Space, Your Way. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SKiD ROW, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Oddyssey: Your Space, Your Way (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: SKiD ROW
Oyun açıklaması:
Oddyssey: Your Space, Your Way, tek oyunculu ve kooperatif modu için tasarlanmış bir macera oyunudur. Weird Fish stüdyosu tarafından geliştirilen oyun, insanlığı kurtarmak için uzay araştırmalarına, kaynak toplamaya ve mürettebatımızın ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyor.

İndirme sayısı:
9174
Yayın yılı:
2023





Oddyssey: Your Space, Your Way oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Oddyssey: Your Space, Your Way dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Oddyssey: Your Space, Your Way klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Oddyssey: Your Space, Your Way ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Oddyssey: Your Space, Your Way oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Oddyssey: Your Space, Your Way içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ascent: The Space Game, bir uzay simülatörünün ve ekonomik stratejinin özelliklerini birleştiren genişletilmiş bir MMO oyunudur.
Space Station 13, yukarıdan aşağıya kamera ayarı kullanan ücretsiz bir aksiyon RPGsidir.
Space Hulk: Ascension (Space Hulk: Ascension Edition olarak da bilinir), XONE, PC ve PS4 için piyasaya sürülen sıra tabanlı bir bilim kurgu strateji oyunudur.
Weird Worlds: Return to Infinite Space, sizi inişli çıkışlı bir yıldız gemisi kaptanından, ünlüsü ışık hızında seyahat eden muhteşem bir galaksiler arası kahramana götürecek büyük bir uzay operasıdır!
Space Grunts, sıra tabanlı roguelike oyun ile arcade shooter oyununun alışılmadık bir karışımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle