Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Weird Worlds: Return to Infinite Space Türkçe yama

05.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Weird Worlds: Return to Infinite Space. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Weird Worlds: Return to Infinite Space (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: ICU
Oyun açıklaması:
Weird Worlds: Return to Infinite Space, sizi inişli çıkışlı bir yıldız gemisi kaptanından, ünlüsü ışık hızında seyahat eden muhteşem bir galaksiler arası kahramana götürecek büyük bir uzay operasıdır!

İndirme sayısı:
8836
Yayın yılı:
2005





Weird Worlds: Return to Infinite Space oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Weird Worlds: Return to Infinite Space dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Weird Worlds: Return to Infinite Space klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Weird Worlds: Return to Infinite Space ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Weird Worlds: Return to Infinite Space oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Weird Worlds: Return to Infinite Space içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Strange Adventures in Infinite Space, bizi insanlığın evreni kolonileştirdiği uzak bir geleceğe götüren klasik tarzda macera strateji oyunu.
WEIRD WARS The Unknown Episode of II World War, bol aksiyonlu klasik bir RPGdir ve İkinci Dünya Savaşı sırasında geçmektedir.
Weird West, sürükleyici bir sim ve aksiyon RPGsidir. Raphael Colantonio tarafından kurulan bağımsız bir ekip olan WolfEye Studiosun ilk projesidir.
Infinite Space: Sea of ​​Stars PC için bir uzay keşif oyunu ve strateji ile rol yapma öğelerinin bir birleşimidir.
Haziran 2010da Gameforge, Star Trek tabanlı MMOların piyasaya sürülmesi için CBS ile bir anlaşma imzaladı ve üç ay sonra ilkini duyurdu.
Yorumlar
Yorum ekle