Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Strange Adventures in Infinite Space Türkçe yama

06.01.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Strange Adventures in Infinite Space. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AGAiN.

Oyun için türkçe yama metni Strange Adventures in Infinite Space (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Strange Adventures in Infinite Space, bizi insanlığın evreni kolonileştirdiği uzak bir geleceğe götüren klasik tarzda macera strateji oyunu. 22.

İndirme sayısı:
8713
Yayın yılı:
2002





Strange Adventures in Infinite Space oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Strange Adventures in Infinite Space dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Strange Adventures in Infinite Space klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Strange Adventures in Infinite Space ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Strange Adventures in Infinite Space oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Strange Adventures in Infinite Space içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Life is Strange Remastered Collection, Life is Strange serisinin ilk iki oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonlarından oluşan bir settir: ilk oyun ve devamı Life is Strange: Before the Storm.
PC, PS4 ve XONE için Strange Brigade, Rebellion tarafından geliştirilen, ör.
Infinite Space: Sea of ​​Stars PC için bir uzay keşif oyunu ve strateji ile rol yapma öğelerinin bir birleşimidir.
Haziran 2010da Gameforge, Star Trek tabanlı MMOların piyasaya sürülmesi için CBS ile bir anlaşma imzaladı ve üç ay sonra ilkini duyurdu.
Weird Worlds: Return to Infinite Space, sizi inişli çıkışlı bir yıldız gemisi kaptanından, ünlüsü ışık hızında seyahat eden muhteşem bir galaksiler arası kahramana götürecek büyük bir uzay operasıdır!
Yorumlar
Yorum ekle