Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space Station 13 Türkçe yama

10.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Space Station 13. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ADMINCRACK, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Space Station 13 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Space Station 13, yukarıdan aşağıya kamera ayarı kullanan ücretsiz bir aksiyon RPGsidir. Ana konum, oyunun oynandığı sunucuya bağlıdır. Olaylar fütüristik bir uzay istasyonunda, uzay aracında veya ötegezegende gerçekleşebilir.

İndirme sayısı:
9999
Yayın yılı:
2003





Space Station 13 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space Station 13 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space Station 13 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space Station 13 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space Station 13 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space Station 13 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Space Station: Frontier, AND ve iOS sistemlerine sahip mobil cihazlar için piyasaya sürülen bir kule savunma uzay stratejisidir.
Space Station Tycoon, Shawn ve gergin maymun yardımcısı Tamin maceralarını korsan istilasına uğramış uzay, meteor alanları, süpernovalar ve şöhret ve servet peşinde koşan tuhaf karakterler
Benzin İstasyonu Simülatörü, oyuncuların bir benzin istasyonu yöneticisi rolünü üstlenmesini sağlayan bir oyundur.
Space Station Sim, sizi modern dünyanın en büyük harikası olan Uluslararası Uzay İstasyonunu yaratmaktan sorumlu tutuyor!
The Station, keşfetmeye odaklanan PC, PS4 ve XONE için birinci şahıs bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle