Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Freaky Flyers Türkçe yama

02.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Freaky Flyers. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DTCG, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Freaky Flyers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
Freaky Flyers son derece dinamik ve aynı zamanda oldukça çılgın bir arcade oyunudur. Pek çok karikatürize karakterden birini oynuyoruz ve sıra dışı uçan makinelerin başında oturuyoruz.

İndirme sayısı:
10912
Yayın yılı:
2023





Freaky Flyers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Freaky Flyers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Freaky Flyers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Freaky Flyers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Freaky Flyers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Freaky Flyers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Freaky Awesome, RPG öğeleri ve rouguelike mekaniklerle zenginleştirilmiş orijinal bir aksiyon oyunudur.
Şimdiye kadarki en çılgın EyeToy oyununa hazır mısınız? Bu pantolonlu Ape Escape maymunları, sizi ve arkadaşlarınızı çılgın bir mini oyun partisi için Freaky Floaty Islandda onlara katılmaya davet
To Leave, gizemli bir uçan kapı üzerinde süzülerek seviyelerde ilerlediğiniz 2 boyutlu bir platform oyunudur.
Mon Bazou, sokak yarışlarına katıldığımız, aynı zamanda hayatımızı ve arabamızı ayarladığımız alışılmadık bir simülatör ve yarış oyunudur.
Caveman Ugh-Lympics, sıra dışı ama aynı zamanda son derece ilginç rakiplerle dolu mağara Olimpiyatlarına katılacağımız eşsiz bir spor oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle