Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Defiance Türkçe yama

22.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Defiance, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Black_X, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Defiance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Defiance, binlerce oyuncunun aynı anda bir Amerikan SyFy istasyonunda gösterilen bir TV şovunda ortaya çıkan bir hikayeye katılmasına izin veren çevrimiçi bir MMO nişancı oyunudur.

İndirme sayısı:
10822
Yayın yılı:
2013





Defiance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Defiance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Defiance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Defiance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Defiance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Defiance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Endless Ages, yaratıcıları Avari ekibi tarafından "ilk MMORTFPSRPG (Devasa Çok Oyunculu Gerçek Zamanlı Birinci Şahıs Nişancı Rol Oynama Oyunu)" olarak nitelendirilen, internette binlerce oyuncunun
Devilian, başlangıçta Güney Kore ve Taylandda sıcak bir karşılama için piyasaya sürülen MMO unsurlarına sahip bir aksiyon RPGsidir.
Legacy of Kain: Defiance, 1996da PlayStationda başlayan popüler destanın beşinci bölümüdür.
Disgaea 6: Defiance of Destiny, serinin ilk bölümünün çıktığı 2003 yılından bu yana geliştirilen Japon strateji ve taktik RPG (sRPG) serisinin bir sonraki bölümüdür.
Time of Defiance, paramparça bir dünyanın devasa manzarasında geçen, yalnızca çevrimiçi, çok oyunculu, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle