Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Devilian Türkçe yama

01.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Devilian. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Devilian (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: iRRM
Oyun açıklaması:
Devilian, başlangıçta Güney Kore ve Taylandda sıcak bir karşılama için piyasaya sürülen MMO unsurlarına sahip bir aksiyon RPGsidir. Oyun Bluehole Ginno Games tarafından geliştirildi ve daha önce RIFT veya Defiance gibi yapımları yayınlayan Trion Worlds tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8964
Yayın yılı:
2015





Devilian oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Devilian dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Devilian klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Devilian ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Devilian oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Devilian içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bağımsız stüdyo Storybird Games tarafından geliştirilen Aggelos, aksiyon RPG unsurlarına sahip yan yollu bir Metroidvania oyunudur.
The Outer Worlds 2, sıcak bir şekilde karşılanan bilimkurgu RPGnin 2019da piyasaya sürülen devamı niteliğindedir.
Aida, Apocalipsis ve This is Zodiak Speaking gibi yapımları içeren bir portföye sahip Polonyalı bağımsız stüdyo Punch Punk Games tarafından geliştirilen, gizlilik unsurlarına sahip bir aksiyon
Victor Vran: Fractured Worlds for PC, Tropico 5, Tzar: The Burden of the Crown veya Imeperium gibi oyunların yaratıcıları olan Bulgatian stüdyosu Haemimont Games tarafından geliştirilen 2015
Chasm: The Rift, muhteşem aksiyon oyunu Quakein birçok klonundan biridir.
Yorumlar
Yorum ekle