Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Aggelos Türkçe yama

24.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Aggelos. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Aggelos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: tRUE
Oyun açıklaması:
Bağımsız stüdyo Storybird Games tarafından geliştirilen Aggelos, aksiyon RPG unsurlarına sahip yan yollu bir Metroidvania oyunudur. Başlık, 16 bitlik klasiklerden (özellikle Wonder Boy serisinden) ilham alıyor.

İndirme sayısı:
10042
Yayın yılı:
2018





Aggelos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Aggelos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Aggelos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Aggelos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Aggelos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Aggelos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gestalt: Steam & Cinder, 16 ve 32 bitlik klasiklerden ilham alan RPG öğelerine sahip bir platform oyunudur.
Garage, bağımsız bir stüdyo olan Zombie Dynamics tarafından geliştirilen ve tinyBuild Games tarafından Nintendo Switch için piyasaya sürülen acımasız, splatterpunktan ilham alan bir aksiyon oyunudur.
The Fall Part 2: Unbound, PC, SWITCH vb. için platform unsurlarına sahip, metroidvania adlı klasik türden ilham alan bir bilim kurgu aksiyon macera oyunudur.
Messenger, bağımsız Kanadalı stüdyo Sabotageın ilk oyunudur. Oyun, 8 bitlik hitlerden ilham alan klasik bir platform oyununun ve 16 bitlik konsollardan metroidvania oyunlarının bir melezidir.
Witch and Hero, sekiz bitlik çağın ilham verdiği eski tarz görsellere sahip bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle