Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Messenger Türkçe yama

06.03.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz The Messenger! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Messenger (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
Messenger, bağımsız Kanadalı stüdyo Sabotageın ilk oyunudur. Oyun, 8 bitlik hitlerden ilham alan klasik bir platform oyununun ve 16 bitlik konsollardan metroidvania oyunlarının bir melezidir.

İndirme sayısı:
8369
Yayın yılı:
2018





The Messenger oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Messenger dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Messenger klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Messenger ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Messenger oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Messenger içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bağımsız stüdyo Storybird Games tarafından geliştirilen Aggelos, aksiyon RPG unsurlarına sahip yan yollu bir Metroidvania oyunudur.
Gestalt: Steam & Cinder, 16 ve 32 bitlik klasiklerden ilham alan RPG öğelerine sahip bir platform oyunudur.
Old School Musical, karakterleri konsollardan ve otomatlardan gelen 8 bitlik hitlerden ilham alan dünyaları dolaşan benzersiz bir ritmik oyundur.
The Fall Part 2: Unbound, PC, SWITCH vb. için platform unsurlarına sahip, metroidvania adlı klasik türden ilham alan bir bilim kurgu aksiyon macera oyunudur.
Bağımsız bir stüdyo olan Game Freak tarafından geliştirilen Giga Wrecker for PC, 2D platform oyunu, Metroidvania ve mantık oyununun bir karışımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle