Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Old School Musical Türkçe yama

28.03.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Old School Musical. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Old School Musical (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Old School Musical, karakterleri konsollardan ve otomatlardan gelen 8 bitlik hitlerden ilham alan dünyaları dolaşan benzersiz bir ritmik oyundur. Filmin yapımcılığını Fransada bağımsız bir stüdyo olan La Moutarde üstleniyor.

İndirme sayısı:
9534
Yayın yılı:
2018





Old School Musical oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Old School Musical dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Old School Musical klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Old School Musical ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Old School Musical oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Old School Musical içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rhapsodies: A Musical Adventure, 1998de PlayStation için yayınlanan bir versiyonun dönüştürülmüş hali olan orijinal bir müzik RPG oyunudur.
School of Dragons, sonsuz görevler ve maceralarla dolu yaratıcılık ve keşif dolu bir dünyadır.
Valthirian Arc: Hero School Story, amacın gelecekteki rol oynayan karakterler için bir eğitim tesisi geliştirmek olduğu RPG unsurlarına sahip alışılmadık bir stratejidir.
Lise Müzikali 3: DANS! hayranların üç High School Musical filminin tümünün enerjisini, eğlencesini ve müziğini deneyimlemelerini sağlar.
Disney Sing It: High School Musical 3: Senior Year, Disney Film Studio tarafından yaratılan itibari filme dayanan bir müzik oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle