Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rhapsody: A Musical Adventure Türkçe yama

14.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Rhapsody: A Musical Adventure. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir STATiC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Rhapsody: A Musical Adventure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
Rhapsodies: A Musical Adventure, 1998de PlayStation için yayınlanan bir versiyonun dönüştürülmüş hali olan orijinal bir müzik RPG oyunudur. Başlık, Japonyada ve dünya çapında çok iyi bilinen bir şirket olan Nippon Ichi Software tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8000
Yayın yılı:
2000





Rhapsody: A Musical Adventure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rhapsody: A Musical Adventure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rhapsody: A Musical Adventure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rhapsody: A Musical Adventure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rhapsody: A Musical Adventure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rhapsody: A Musical Adventure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Digimon Adventure, sanal dünyaya giren ve başlık yaratıkları şeklinde yoldaşlar bulan çocuklar hakkında iyi bilinen bir anime serisine dayanan başka bir yapım.
Puzzle Adventure Blockle, Nintendo Switchte bulunan bir 2D mantık oyunudur.
Adventure Park, Theme Park serisinin manevi mirasçısı olarak tasarlanmış ekonomik bir stratejidir.
Lise Müzikali 3: DANS! hayranların üç High School Musical filminin tümünün enerjisini, eğlencesini ve müziğini deneyimlemelerini sağlar.
Disney Sing It: High School Musical 3: Senior Year, Disney Film Studio tarafından yaratılan itibari filme dayanan bir müzik oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle