Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Puzzle Adventure Blockle Türkçe yama

15.07.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Puzzle Adventure Blockle, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir UPLiNK, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Puzzle Adventure Blockle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
Puzzle Adventure Blockle, Nintendo Switchte bulunan bir 2D mantık oyunudur. Oyun, Intense adlı bir Japon stüdyosu tarafından geliştirilmiştir, örn.

İndirme sayısı:
10912
Yayın yılı:
2017





Puzzle Adventure Blockle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Puzzle Adventure Blockle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Puzzle Adventure Blockle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Puzzle Adventure Blockle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Puzzle Adventure Blockle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Puzzle Adventure Blockle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adventure Time: Puzzle Quest, Cartoon Network kanalında yayınlanan popüler Adventure Time animasyon serisinin lisansı altında oluşturulmuş, RPG unsurlarına sahip bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Bağımlılık yapan yapboz aksiyonu Dr. Mario & Puzzle League ile avucunuzun içine geliyor – ilk kez bir arada iki harika yapboz oyunu!
Puzzle Fighter, PC, PS4 vb. dahil olmak üzere mobil cihazlar için piyasaya sürülen Super Puzzle Fighter II Turbonun devamı niteliğindedir.
Hem sıradan oyunculara hem de Neopets hayranlarına hitap eden Neopets® Puzzle Adventure, popüler sanal topluluğa dayalı tek çok platformlu bulmaca macera oyunudur.
Alien Puzzle Adventure, Vivid Games stüdyosunun mirasındaki sözde sıradan oyunculara hitap eden bir başka mantıklı oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle