Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Legacy of Kain: Defiance Türkçe yama

18.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Legacy of Kain: Defiance, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UnderPL, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Legacy of Kain: Defiance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: UnderPL
Oyun açıklaması:
Legacy of Kain: Defiance, 1996da PlayStationda başlayan popüler destanın beşinci bölümüdür. Oyun, Legacy of Kain serisindeki iki yan seri olan Blood Omen ve Soul Reaverın unsurlarını birleştiriyor.

İndirme sayısı:
8061
Yayın yılı:
2003





Legacy of Kain: Defiance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Legacy of Kain: Defiance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Legacy of Kain: Defiance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Legacy of Kain: Defiance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Legacy of Kain: Defiance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Legacy of Kain: Defiance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Legacy of Kain: Blood Omen, Nosgoth diyarında geçen sevilen serinin ilk bölümüdür.
Sword Legacy: Omen, Firecast Studio tarafından geliştirilen bir taktik RPGdir.
Defiance, binlerce oyuncunun aynı anda bir Amerikan SyFy istasyonunda gösterilen bir TV şovunda ortaya çıkan bir hikayeye katılmasına izin veren çevrimiçi bir MMO nişancı oyunudur.
Legacy of Cain serisinin ikinci bölümü olan Crystal Dynamics tarafından hazırlanmıştır.
Time of Defiance, paramparça bir dünyanın devasa manzarasında geçen, yalnızca çevrimiçi, çok oyunculu, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle