Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bus Simulator Türkçe yama

26.07.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Bus Simulator. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Bus Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Bus Simulator, oyuncuların bir şehir içi otobüs şoförü rolünü üstlenmelerini sağlayan bir simülatördür. Oyun, 2018de PCde yayınlanan Bus Simulator 18in bir dönüşümüdür ve aynı zamanda serinin en son bölümü 2007de başlamıştır.

İndirme sayısı:
9605
Yayın yılı:
2019





Bus Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bus Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bus Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bus Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bus Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bus Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Train Simulator 2019, kapsamlı simülatör serisinin bir başka parçasıdır.
Farming Simulator 18in PSV, AND vb. sürümü, GIANTS Software tarafından geliştirilen popüler Farming Simulator serisinin bir başka bölümüdür.
PC için Bus Simulator 16, Astragon Software tarafından geliştirilen simülatör serisindeki bir başka taksittir ve şehir içi otobüs sürücüsü olarak oynamanıza izin verir.
Megacityye hoş geldiniz ve yeni işinize hoş geldiniz: otobüs şoförü!
PC Windows için Bum Simulator, oyuncuların evsiz bir kişinin hayatına bir bakış atmalarını sağlayan mizahi bir simülatördür.
Yorumlar
Yorum ekle