Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alicja w Krainie Czarow Türkçe yama

04.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Alicja w Krainie Czarow. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: iNDUCT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Alicja w Krainie Czarow (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
Alice Harikalar Diyarında, Fransız stüdyosu Lascauxun tüm ürünleri gibi, renkli süslemeler ve özel efektlerle muhteşem grafiklerle karakterize edilen ve multimedya teknolojisinin olanaklarından tam olarak yararlanan bir macera ve beceri oyunudur.

İndirme sayısı:
8398
Yayın yılı:
2001





Alicja w Krainie Czarow oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alicja w Krainie Czarow dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alicja w Krainie Czarow klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alicja w Krainie Czarow ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alicja w Krainie Czarow oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alicja w Krainie Czarow içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Down the Rabbit Hole, sanal gerçeklik gözlükleri için oluşturulmuş bir macera oyunudur.
Catie in MeowmeowLand, türün klasiklerinden (Amanita Design stüdyosunun çalışmaları tarafından yönetilen) ve Alice Harikalar Diyarında romanından ilham alan bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
The Outsider, muhteşem grafiklerle sunulan ve temel özel Frontier teknolojisi ile inşa edilen, taze, gelişmiş bir oyun deneyimine odaklanan gerçek bir yeni nesil oyundur.
Mundaun bir hayatta kalma korku macera oyunudur. Oyun, bağımsız Hidden Fields stüdyosu tarafından geliştirildi ve tek renkli, elle çizilmiş grafiklerle karakterize edildi.
Alice: Rüyaların peşinde, yalnızca yetişkin oyunculara adanmış erotik bir pozisyon.
Yorumlar
Yorum ekle