Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Outsider Türkçe yama

28.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Outsider. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TLC, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Outsider (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
The Outsider, muhteşem grafiklerle sunulan ve temel özel Frontier teknolojisi ile inşa edilen, taze, gelişmiş bir oyun deneyimine odaklanan gerçek bir yeni nesil oyundur.

İndirme sayısı:
9096
Yayın yılı:
2023





The Outsider oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Outsider dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Outsider klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Outsider ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Outsider oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Outsider içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dishonored: Death of the Outsider PC, PS4 ve XONE için Dishonored evreninde geçen bağımsız bir aksiyon oyunudur.
Alice Harikalar Diyarında, Fransız stüdyosu Lascauxun tüm ürünleri gibi, renkli süslemeler ve özel efektlerle muhteşem grafiklerle karakterize edilen ve multimedya teknolojisinin olanaklarından tam
X: Beyond The Frontier, Egosoft tarafından geliştirilen X-Universe oyun serisinin ilk bölümüdür.
Slovak takımı Outsider Development tarafından yaratılan taktik aksiyon oyunu.
Falling Frontier, Homeworld ve Hegemony: Iron Legionsa benzer bir tarzda gerçek zamanlı bir uzay stratejisidir (RTS), ancak uzay savaşının gerçekçi bir tasvirine çok daha fazla odaklanır.
Yorumlar
Yorum ekle