Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dishonored: Death of the Outsider Türkçe yama

18.03.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Dishonored: Death of the Outsider, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dishonored: Death of the Outsider (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Dishonored: Death of the Outsider PC, PS4 ve XONE için Dishonored evreninde geçen bağımsız bir aksiyon oyunudur. Bu sefer Corvo Attano olarak değil, barikatın diğer tarafında duran yeni bir kahraman olarak oynuyoruz.

İndirme sayısı:
8068
Yayın yılı:
2017





Dishonored: Death of the Outsider oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dishonored: Death of the Outsider dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dishonored: Death of the Outsider klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dishonored: Death of the Outsider ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dishonored: Death of the Outsider oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dishonored: Death of the Outsider içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dishonored: Definitive Edition for PS4, PC ve XONE, Arkane tarafından 2012nin sonunda PC, PlayStation 3 ve Xbox 360ta piyasaya sürülen en çok satan birinci şahıs gizli oyununun geliştirilmiş,
Dishonored: Brigmore Witches, Dishonoredın PC, X360 ve PS3 sürümünün ikinci özellik uzantısıdır ve önceki DLC olan The Knife of Dunwallda başlayan bir katil Doodleın hikayesiyle sona erer.
PC, PS4 ve XONE için Dishonored 2, steampunk unsurları 19. yüzyılın sonları ve 20.
The Outsider, muhteşem grafiklerle sunulan ve temel özel Frontier teknolojisi ile inşa edilen, taze, gelişmiş bir oyun deneyimine odaklanan gerçek bir yeni nesil oyundur.
Death end re;Quest, gelişmiş VR ve AI teknolojilerini kullanan bir MMO oyununda geçen, sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip klasik bir jRPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle