Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dishonored: The Brigmore Witches Türkçe yama

25.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Dishonored: The Brigmore Witches, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ORiON.

Oyun için türkçe yama metni Dishonored: The Brigmore Witches (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: ORiON
Oyun açıklaması:
Dishonored: Brigmore Witches, Dishonoredın PC, X360 ve PS3 sürümünün ikinci özellik uzantısıdır ve önceki DLC olan The Knife of Dunwallda başlayan bir katil Doodleın hikayesiyle sona erer.

İndirme sayısı:
9797
Yayın yılı:
2013





Dishonored: The Brigmore Witches oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dishonored: The Brigmore Witches dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dishonored: The Brigmore Witches klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dishonored: The Brigmore Witches ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dishonored: The Brigmore Witches oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dishonored: The Brigmore Witches içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dishonored: Death of the Outsider PC, PS4 ve XONE için Dishonored evreninde geçen bağımsız bir aksiyon oyunudur.
Dishonored: Definitive Edition for PS4, PC ve XONE, Arkane tarafından 2012nin sonunda PC, PlayStation 3 ve Xbox 360ta piyasaya sürülen en çok satan birinci şahıs gizli oyununun geliştirilmiş,
PC, PS4 ve XONE için Dishonored 2, steampunk unsurları 19. yüzyılın sonları ve 20.
Prey: Mooncrash, 2017 oyunu Prey için bir DLCdir. Her iki yapım da Arkane tarafından geliştirildi, aynı zamanda Dishonored ile tanındı ve Bethesda Softworks tarafından yayınlandı.
Project WITCHES (geçici başlık), REVISTRONIC tarafından geliştirilen ve yeni nesil konsolların yeteneklerinden yararlanmak için tasarlanmış bir üçüncü şahıs taktik savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle