Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dishonored 2 Türkçe yama

11.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Dishonored 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dishonored 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için Dishonored 2, steampunk unsurları 19. yüzyılın sonları ve 20. yüzyılın başlarında endüstriyel "estetik" ile birleştiren kurgusal, totaliter bir dünyada geçen çok satan birinci şahıs gizli oyunu Dishonoredın 2012den itibaren resmi devamıdır.

İndirme sayısı:
10750
Yayın yılı:
2016





Dishonored 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dishonored 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dishonored 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dishonored 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dishonored 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dishonored 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dishonored: Death of the Outsider PC, PS4 ve XONE için Dishonored evreninde geçen bağımsız bir aksiyon oyunudur.
Dishonored: Definitive Edition for PS4, PC ve XONE, Arkane tarafından 2012nin sonunda PC, PlayStation 3 ve Xbox 360ta piyasaya sürülen en çok satan birinci şahıs gizli oyununun geliştirilmiş,
Dishonored: Brigmore Witches, Dishonoredın PC, X360 ve PS3 sürümünün ikinci özellik uzantısıdır ve önceki DLC olan The Knife of Dunwallda başlayan bir katil Doodleın hikayesiyle sona erer.
Redfall, açık bir dünyaya sahip birinci şahıs nişancı oyunudur. Proje, Prey, Deathloop veya Dishonored serisi gibi oyunlardan bilinen Arkane stüdyosu tarafından geliştirildi.
Prey: Mooncrash, 2017 oyunu Prey için bir DLCdir. Her iki yapım da Arkane tarafından geliştirildi, aynı zamanda Dishonored ile tanındı ve Bethesda Softworks tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle