Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Redfall Türkçe yama

19.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Redfall. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Redfall (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Redfall, açık bir dünyaya sahip birinci şahıs nişancı oyunudur. Proje, Prey, Deathloop veya Dishonored serisi gibi oyunlardan bilinen Arkane stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10541
Yayın yılı:
2023





Redfall oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Redfall dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Redfall klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Redfall ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Redfall oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Redfall içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beasts of Prey, oyuncunun bir sürü canavarla savaşması gereken, rastgele oluşturulmuş devasa bir dünyaya sahip bir Hayatta Kalma Sandbox MMOFPSsidir.
Dishonored: Definitive Edition for PS4, PC ve XONE, Arkane tarafından 2012nin sonunda PC, PlayStation 3 ve Xbox 360ta piyasaya sürülen en çok satan birinci şahıs gizli oyununun geliştirilmiş,
Man of Prey, Brigade E5: New Jagged Union veya 7.62 High Calibre gibi oyunlarla tanınan, türün Rus stüdyosu Apeiron tarafından oluşturulan başka bir taktik üçüncü şahıs görüş stratejisidir (TPP).
PC, PS4 ve XONE için Dishonored 2, steampunk unsurları 19. yüzyılın sonları ve 20.
Prey: Mooncrash, 2017 oyunu Prey için bir DLCdir. Her iki yapım da Arkane tarafından geliştirildi, aynı zamanda Dishonored ile tanındı ve Bethesda Softworks tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle