Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Micro Commandos Türkçe yama

17.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Micro Commandos. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MiRACLE.

Oyun için türkçe yama metni Micro Commandos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Micro Commandos, Economic War, Stardom: Your Quest for Fame veya Airline Tycoon Evolution gibi yapımlarla tanınan Monte Cristonun eğlenceli bir gerçek zamanlı stratejisidir.

İndirme sayısı:
9716
Yayın yılı:
2002





Micro Commandos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Micro Commandos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Micro Commandos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Micro Commandos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Micro Commandos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Micro Commandos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Commandos: Beyond the Call of Duty, Commandos: Behind Enemy Lines için ikincisinin etkinliklerini sürdüren resmi bir eklentidir.
Commandos 2: Men of Courage for PC, PS2 ve XBX, 1998 yapımı ünlü Commandos: Behind Enemy Lines oyununun devamı olan bir taktik strateji oyunudur.
Komandolar, II. Dünya Savaşı sırasında geçen gerçek zamanlı bir taktik aksiyon oyunudur.
Commandos 2: HD Remaster, 2001 yılındaki ikonik taktik stratejinin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Commandos 3 HD Remaster, popüler 2003 Stealth Tactical Game Commandos 3: Hedef Berlinin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle