Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Commandos 2: Men of Courage Türkçe yama

02.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Commandos 2: Men of Courage, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Commandos 2: Men of Courage (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Commandos 2: Men of Courage for PC, PS2 ve XBX, 1998 yapımı ünlü Commandos: Behind Enemy Lines oyununun devamı olan bir taktik strateji oyunudur. düşman hatlarının arkasındaki görevler.

İndirme sayısı:
8820
Yayın yılı:
2001





Commandos 2: Men of Courage oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Commandos 2: Men of Courage dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Commandos 2: Men of Courage klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Commandos 2: Men of Courage ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Commandos 2: Men of Courage oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Commandos 2: Men of Courage içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Commandos: Beyond the Call of Duty, Commandos: Behind Enemy Lines için ikincisinin etkinliklerini sürdüren resmi bir eklentidir.
Commandos 3: Destination Berlin, düşman hatlarının gerisinde yüksek riskli görevlere gönderilen küçük bir özel eğitimli komando grubuna komuta ettiğimiz II.
Komandolar, II. Dünya Savaşı sırasında geçen gerçek zamanlı bir taktik aksiyon oyunudur.
Commandos 2: HD Remaster, 2001 yılındaki ikonik taktik stratejinin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Commandos 3 HD Remaster, popüler 2003 Stealth Tactical Game Commandos 3: Hedef Berlinin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle