Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Micro Machines v4 Türkçe yama

18.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Micro Machines v4. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Micro Machines v4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: AiR
Oyun açıklaması:
Minyatür kargaşayı maksimum çok oyunculu yarışla birleştiren Micro Machines v4, patlayıcı silah güçlendirmeleriyle tamamlanan en hızlı ölçekli minyatürlerde nakavt, çılgın bir yarış sunuyor.

İndirme sayısı:
8952
Yayın yılı:
2006





Micro Machines v4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Micro Machines v4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Micro Machines v4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Micro Machines v4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Micro Machines v4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Micro Machines v4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Micro Machines 2: Turbo Tournament, günlük kullanımın iyi bilinen yerlerinde bulunan rotalarda minyatür arabalarla yarıştığımız çılgın bir arcade oyununun devamı.
Micro Commandos, Economic War, Stardom: Your Quest for Fame veya Airline Tycoon Evolution gibi yapımlarla tanınan Monte Cristonun eğlenceli bir gerçek zamanlı stratejisidir.
Micro Madness herkes için bir yarış oyunudur. Otuz minyatür arabadan birini seçip evin etrafında gezintiye çıkabilirsiniz.
Sonraki sürümleri olan Micro Machines serisi, yalnızca küçük bir açıdan değişir ve esas olarak görsel-işitsel yönlerdir.
Crazy Machines: News in the Laboratory, Crazy Machines mantıksal oyununun 2004 yılındaki ikinci bağımsız ekinin adıdır.
Yorumlar
Yorum ekle