Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Micro Machines 2: Turbo Tournament Türkçe yama

19.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Micro Machines 2: Turbo Tournament. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Micro Machines 2: Turbo Tournament (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
Micro Machines 2: Turbo Tournament, günlük kullanımın iyi bilinen yerlerinde bulunan rotalarda minyatür arabalarla yarıştığımız çılgın bir arcade oyununun devamı.

İndirme sayısı:
10887
Yayın yılı:
1995





Micro Machines 2: Turbo Tournament oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Micro Machines 2: Turbo Tournament dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Micro Machines 2: Turbo Tournament klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Micro Machines 2: Turbo Tournament ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Micro Machines 2: Turbo Tournament oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Micro Machines 2: Turbo Tournament içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
NBA Jam Tournament Edition, 1993 yılında showroom slot makinelerinde büyük bir başarı elde eden çılgın bir spor oyununun özel bir sürümüdür.
Micro Madness herkes için bir yarış oyunudur. Otuz minyatür arabadan birini seçip evin etrafında gezintiye çıkabilirsiniz.
Minyatür kargaşayı maksimum çok oyunculu yarışla birleştiren Micro Machines v4, patlayıcı silah güçlendirmeleriyle tamamlanan en hızlı ölçekli minyatürlerde nakavt, çılgın bir yarış sunuyor.
Sonraki sürümleri olan Micro Machines serisi, yalnızca küçük bir açıdan değişir ve esas olarak görsel-işitsel yönlerdir.
Crazy Machines: News in the Laboratory, Crazy Machines mantıksal oyununun 2004 yılındaki ikinci bağımsız ekinin adıdır.
Yorumlar
Yorum ekle