Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Starsector Türkçe yama

26.07.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Starsector. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Starsector (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: SKiD ROW
Oyun açıklaması:
Starsector, oyuncunun gemi kaptanı rolünü üstlendiği ve evreni fethetmek için yola çıktığı güçlü bir uzay simülatörüdür. Başlık herhangi bir özel amaç dayatmaz ve oyun özgürlüğüne dayanır.

İndirme sayısı:
9250
Yayın yılı:
2023





Starsector oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Starsector dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Starsector klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Starsector ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Starsector oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Starsector içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
TIS-100, PC için geliştirilmiş, oyuncunun bir programcı rolünü üstlendiği, diğerlerinin yanı sıra finansal değişimleri analiz etmek için kullanılan güçlü bir mimari olan TIS-100 olarak bilinen bir
Sniper: Ghost Warrior, oyuncunun ada eyaletinin askeri rejimi Isla Trueno ile savaşmak için yola çıkan deneyimli bir keskin nişancı rolünü üstlendiği bir taktik aksiyon oyunudur.
Windward PC, bir gemi kaptanı olarak oynadığınız ve denizleri ve okyanusları fethetmek için yola çıktığınız, prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyaya sahip bir sandbox aksiyon oyunudur.
* Uzay savaşını yeniden tanımlayan Devrimci Gemi fiziği, son teknoloji kontroller ve yeni oyun.
Exo One, oyuncunun fütüristik bir uzay aracının pilotu rolünü üstlendiği macera oyunu unsurlarına sahip bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle