Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Exo One Türkçe yama

05.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Exo One, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Exo One (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
Exo One, oyuncunun fütüristik bir uzay aracının pilotu rolünü üstlendiği macera oyunu unsurlarına sahip bir arcade oyunudur. Oyun bağımsız bir Exbleative stüdyosu tarafından geliştirildi ve diğer şeylerin yanı sıra Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması ile mümkün oldu.

İndirme sayısı:
9861
Yayın yılı:
2021





Exo One oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Exo One dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Exo One klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Exo One ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Exo One oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Exo One içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Last Faith, metroidvania türünde bir platform aksiyon oyunudur. Oyun bağımsız stüdyo Kumi Souls Games tarafından geliştirildi ve Kickstarterdaki başarılı kitle fonlaması kampanyası sayesinde
World of Anterra, Indie 81monkeys stüdyosu tarafından geliştirilen açık dünya RPGsidir.
9 Years of Shadows, bir platform aksiyon oyununun konvansiyonunda gerçekleştirilen metroidvania tipi bir oyundur.
Game Over Carrara bir korku macera oyunudur. Bağımsız bir İtalyan geliştirici Elvis Morelli tarafından geliştirildi ve Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde mümkün oldu.
Spells & Secrets bir aksiyon macera ve roguelike oyundur. Bağımsız Alman ekipleri Alchemist Interactive ve rokaplay tarafından geliştirildi ve Kickstarterdaki başarılı kitle fonlaması kampanyası
Yorumlar
Yorum ekle