Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spells & Secrets Türkçe yama

19.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Spells & Secrets. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: BAKA!, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Spells & Secrets (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: BAKA!
Oyun açıklaması:
Spells & Secrets bir aksiyon macera ve roguelike oyundur. Bağımsız Alman ekipleri Alchemist Interactive ve rokaplay tarafından geliştirildi ve Kickstarterdaki başarılı kitle fonlaması kampanyası sayesinde gelişimi mümkün oldu.

İndirme sayısı:
10843
Yayın yılı:
2023





Spells & Secrets oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spells & Secrets dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spells & Secrets klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spells & Secrets ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spells & Secrets oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spells & Secrets içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Secrets of Alamut, 1C ve Nival şirketleri tarafından ortak bir baskıda yayınlanan ve Paulo Coelhonun kitaplarına dayanan üçlemenin sonuncusu olarak yayınlanan Wanadoodan bir macera oyunudur.
Secrets Of The Maw, Tarsier Studios tarafından geliştirilen bir platform oyunu olan Little Nightmares için bir genişlemedir.
Secrets of Grindea, PCde yayınlanan bir aksiyon RPGsidir. 16-bit konsollarda piyasaya sürülen bu türdeki diğer oyunlardan esinlenmiştir.
One Book: a Thousand Stories WonderbookTM, keşfedilecek yepyeni maceralar ve deneyimlerle tek bir fiziksel kitapta binlerce hikayeye hayat verecek.
Harry Potter: Puzzles & Spells, sihirbaz Harry Potter hakkındaki kitaplardan ve filmlerden bilinen bir evrende yer alan, oyuncunun sinema hitlerinden karakterleri ve sahneleri görebileceği bir mobil
Yorumlar
Yorum ekle